Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar InactiveStar Inactive

TINGKATAN 1-5 - SM SAINS SULTAN HAJI AHMAD SHAH, KUANTAN, PAHANG

PANDUAN KEPADA MURID

Bil Tugasan
1 Tugasan yang disediakan adalah untuk semua matapelajaran mengikut tingkatan.
2 Murid boleh akses folder tugasan secara online seperti pautan di bawah :
3 Murid boleh akses folder tingkatan masing-masing. Seterusnya, murid boleh download tugasan yang telah disediakan mengikut folder matapelajaran.
4 Untuk makluman, guru-guru sedang menyediakan tugasan untuk murid. Mohon bersabar jika masih tiada tugasan bagi matapelajaran tertentu. Murid boleh mula menjawab tugasan sedia ada terlebih dahulu.
5 Murid perlu membaca tugasan setiap matapelajaran dengan teliti. Jika tugasan tersebut perlu dihantar melalui emel guru, sila bertindak sedemikian. Setiap matapelajaran mungkin menggunakan medium berbeza untuk penghantaran tugasan.
6 Mohon disebarkan makluman ini kepada rakan-rakan Semsas lain supaya semua murid dapat memanfaatkan cuti sekolah dengan sebaik-baiknya. Kerjasama semua amat dihargai.