Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar InactiveStar Inactive

TINGKATAN 1-5

SM SAINS SULTAN HAJI AHMAD SHAH, KUANTAN, PAHANG

PANDUAN KEPADA MURID

1. Tugasan yang disediakan adalah untuk semua matapelajaran mengikut tingkatan.

2. Murid boleh akses folder tugasan secara online seperti pautan di bawah :

latihan cuti kawalan pergerakan fasa 1

latihan cuti kawalan pergerakan fasa 2

3. Murid boleh akses folder tingkatan masing-masing. Seterusnya, murid boleh download tugasan yang telah disediakan mengikut folder matapelajaran.

4. Untuk makluman, guru-guru sedang menyediakan tugasan untuk murid. Mohon bersabar jika masih tiada tugasan bagi matapelajaran tertentu. Murid boleh mula menjawab tugasan sedia ada terlebih dahulu.

5. Murid perlu membaca tugasan setiap matapelajaran dengan teliti. Jika tugasan tersebut perlu dihantar melalui emel guru, sila bertindak sedemikian. Setiap matapelajaran mungkin menggunakan medium berbeza untuk penghantaran tugasan.

6. Mohon disebarkan makluman ini kepada rakan-rakan Semsas lain supaya semua murid dapat memanfaatkan cuti sekolah dengan sebaik-baiknya. Kerjasama semua amat dihargai.